National Salsa Congress – Brasov 2012

Love to Dance are placerea sa va invite la Brasov, la sfarsitul lunii ianuarie 2012, la Congresul National de Salsa. LTD va participa activ la festival, cu un show si un workshop.

Dar sa spicuim din anuntul oficial:

“Dragi salseras si salseros!

A 6-a editie a Congresului National de Salsa va asteapta la Brasov in perioada 19 – 22 ianuarie 2012 la intalnirea anuala a dansatorilor de salsa din Romania.

Vino sa cunosti dansatorii, performerii, instructorii si dj-i din tara! Petrece alaturi de ei patru nopti pline de dans, showuri, concursuri, invata de la cei mai buni instructori romani si incinge atmosfera la concertul sustinut de trupa de s…alsa TUMBAITO (Bulgaria).

Congresul National de Salsa 2012 este gazduit de Hotelul Aro Palace 5* si se va extinde in 4 sali pentru workshopuri si 2 sali de party. Va asteapta peste 40 de workshopuri, premii substantiale la concursurile de Jack&Jill, showuri spectaculoase si in premiera in Romania concert Tumbaito (Bulgaria).

Sunt invitate scolile de salsa din Arad, Bistrita, Braila, Brasov, Buzau, Bucuresti, Calarasi, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Mangalia, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Targoviste, Targu Mures, Timisoara, Zalau si nu numai!

DJ: DJ Romy aka The Preacher, DJ Monik, DJ Bidi, DJ LiviuX aka Gabriel, DJ Mikael El Salsabroso, DJ My_Urri

MC: Dragos Balea – Salsa Galaxy, Justinian Radu – Salsa for You
Wilmark Rizzo Hernandez– Academia de Baile

Invitati speciali: Formatia de salsa TUMBAITO (Bulgaria)
Prieteni ai Congresului:
Pedro Gomez (Italia)
Mo (Franta)
Khalid – artist fotograf (Belgia)

Salseros romani din toate colturile lumii, a venit vremea din nou sa ne unim!”

Mai multe detalii: aici.


nike thea schwarz nike thea schwarz

lovetodance

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.