Cursuri pentru echipa dvs:
Cu un abonament de cursuri de dans puteti oferi angajatilor dvs. un bonus ce are caracter de fidelizare a acestora dar si de educare a societatii noastre in spiritul unei vieti mai sanatoase.
Acest tip de activitate este ideal pentru orice echipa, deoarece presupune interactiunea directa intre membrii acesteia, proces care implica si dezvolta abilitatile de lucru in echipa, asumare de responsabilitati, autocunoastere dar in acelasi timp si relaxare. Din multe puncte de vedere poate fi comparat cu un team building pe termen lung. Cu siguranta rezultatele sunt similare si chiar mai puternice datorita caracterului cursiv si constant al activitatii.
Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata companiei dvs, specificand numarul de abonamente si perioada dorite. Love to Dance va raspunde cu o oferta de nerefuzat.

Cursuri la sediul companiei dvs:
Love to Dance poate desemna un instructor care sa se deplaseze si sa sustina cursuri de dans pentru agajatii dvs. chiar la sediul companiei.
Va rugam contactati-ne specificand numarul de persoane ce vor participa la cursuri, locatia unde doriti sa se desfasoare acestea si perioada. In cel mai scurt timp veti primi o oferta exceptionala perosnalizata pentru nevoile dvs.

Team Building:
Love to Dance organizeaza un modul de Team Building pentru companii. Noi propunem urmatoarea structura, insa suntem deschisi la discutii pe marginea programului, astfel incat team building-ul sa se potriveasca cel mai bine dorintelor dumneavoastra.

Vineri
21.00 – 22.30 echipa dvs. face cunostinta cu instructorii, la studioul nostru unde se va desfasura team building-ul. Primeste detalii despre weekend-ul si o tema pentru sambata.

Sambata
10.00 – 13.00 cursuri de dans
13.00 – 15.00 pauza masa pranz
15.00 – 18.00 cursuri de dans
18.00 – 21.00 pauza masa seara
23.00 – 02.00 Iesim la dans in club de specialitate unde pot aplica ceea ce au invatat in cursul zilei intr-un mediu de relaxare si distractie

Duminica
10.00 – 13.00 cursuri de dans
13.00 – 15.00 pauza masa pranz
15.00 – 17.00 cursuri de dans
17.00 – 20.00 pauza masa seara
21.00 – 23.00 Concurs de dans cu premii!!!

Instructor de dans pentru Team Building-ul dvs.
Aceasta varianta presupune contractarea unuia dintre instructorii nostrii pentru a participa in programul dvs. de team building cu sedinte de dans. Instructorii sunt disponibili pentru deplasari atat in tara cat si in strainatate, iar cursurile de dans vor fi personalizate in functie de cererea si echipa dvs. nike air max nike air max

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.