corina-cirnu-love-to-dance
Corina Cirnu

email: corina@lovetodance punct ro
tel: 0721.915.169
social web: fb.com/corina.cirnu

Corina este fondatoarea scolii Love to Dance. Numele pe care l-a ales pentru aceasta scoala de dans o reprezinta cel mai bine. A urmat cursuri de dans sportiv si modern din copilarie, atat la Palatul Copiilor din Bucuresti cat si la alte cluburi de specialitate. In aceasta perioada a castigat numeroase premii la concursuri si a participat la diverse spectacole. A inceput sa urmeze cursuri de salsa si bachata cu Marian Cristea – Salsa Friends and Family in 2004, unde a devenit instructor. In 2006 a castigat concursul Carnaval Latino organizat de Justinian Radu si tot in 2006 a deschis portile scolii Love to Dance. A continuat sa sustina show-uri demonstrative si workshop-uri la evenimente de salsa (Salsa Addicted Festival-Timisoara, National Salsa Congress-Brasov, etc) dar prioritatea ei este de atunci buna coordonare si organizare a activitatilor, cursurilor si evenimentelor Love to Dance.

“Prin dans simt, exprim si comunic acea simtire. Invat despre mine si despre ceilalti, despre timiditate si curaj, despre sociabilitate si introvertire, despre eleganta si stangacie. Traiesc clipe fericite alaturi de oameni dragi. Si toate astea in cele 3 minute 50 de secunde, cat dureaza melodia mea preferata!”

 

Has one comment to “Corina”

You can leave a reply or Trackback this post.
 1. Molnar Bernadetta - 27/01/2013 Reply

  Buna ziua,

  V-am dat un mesaj si pe telefon, sper ca nu v-am deranjat.
  as dori o coregrafie pentru melodia Skyfall – Adele. insa nu avem decat o saptamana la indemana sa prindem ceva, deoarece viitorul meu sot e plecat pe proiect si doar atat va sta in tara. El vine pe 31 si pleaca pe 10 Februarie, dar in primul weekend suntem plecati, insa am putea ajunge joi seara dupa 17 si vineri pe la 13-14 la curs daca se poate…

  Eu va multumesc anticipat pentru raspuns.

  O zi excelenta!

  Cu respect,

  Bernadetta

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.