Despre noi.

Despre noi

Love to Dance este în primul rand o comunitate, un grup de instructori, asistenti, oameni ai scenei sau cursanti care, iubesc deopotriva dansul, muzica, veselia, umanitatea. Cel mai bine ne descrie numele scolii – Love to Dance… dragoste pentru dans! Toti instructorii nostrii sunt pasionati de ceea ce fac si sustin evolutia cursantilor LTD cu tot sufletul si priceperea lor, atât la cursuri, cât si la orele libere de practica sau în timpul serilor de dans din cluburile de specialitate. Indiferent ca îti doresti si socializezi, si faci miscare, si înveti o coregrafie pentru un eveniment special din viata ta, si oferi un cadou inedit unui prieten (cursuri de dans sau dansatori pentru un eveniment) sau chiar daca doresti dans de performana,

Love to Dance este locul potrivit. Love to Dance este prezent  în viata dansului din România din 2006, cu workshop-uri si show-uri la evenimente de profil din toata tara, dar si din strainatate. Ne-am gandit si la companiile care îti pretuiesc angajatii si care doresc si vin în întâmpinarea lor cu diferite promotii, astfel ca, pe acest site, avem o rubrica speciala pentru companii, care contine ofertele la care ne-am gândit noi, în cazul în care aveti alte variante de colaborare, suntem deschisi si asteptam sa ne contactati. 

 

scoala-de-dans-love-to-dance-salsa-bucuresti

Te asteptam la cursurile noastre de Salsa LA si NY, Bachata, Cha-Cha, Rueda, Merengue, Tango Argentinian si Vals Vienez, daca stii ca îti place sa dansezi, crezi ca ti-ar placea si dansezi sau pur si simplu vrei sa încerci sa dansezi, (cine stie Poate descoperi o noua pasiune!)

Inscrie-te si tu la cursurile noastre

Te asteaptam la scoala de dans Love to Dance