Cursuri de Grup:
Cursurile de grup sunt cea mai buna alegere daca vrei sa inveti sa dansezi dar si sa te relaxezi dupa o zi lunga, sa iti faci prieteni noi, sa iti tonifici musculatura dar si sa “pierzi” cateva kg. Cursurile de Grup sunt impartite in module de: Incepatori, Intermediari, Avansati. La modulul de incepatori se predau in special salsa LA si bachata, urmand ca la modulul de intermediari sa aprofundam studiul dansurilor mentionate dar si sa introducem dansuri noi cum ar fi cha cha, rueda, tango argentinian sau vals vienez, in functie de cererile fiecarei grupe in parte. Daca ati ajuns in grupa de avansati deja stiti sa dansati, sa diferentiati fiecare stil in parte si doriti sa deveniti mai bun. Cine stie? Poate o sa participati cu show-uri demonstrative la Festivalurile de profil.

Love to Dance organizeaza saptamanal seri de dans in locatii de specialitate, unde toti cursantii nostrii au ocazia sa se cunoasca si sa danseze impreuna, dar si cu pasionati ai dansului de la alte scoli de dans. In fiecare an organizam diverse excursii atat in Romania cat si in strainatate, fie la Festivaluri de Salsa, fie pur si simplu la ski sau la mare.

Oferim posibilitatea tuturor celor care achita un abonament pentru a participa la cursurile unei Grupe, sa participle la oricare dintre cursurile Love to Dance, care au loc de Luni pana Vineri inclusiv! Duminica avem ora de practica pe care am denumit-o “Timp pentru dans”, aici aveti ocazia sa recuperati informatia pe care ati pierdut-o in cazul in care ati pierdut un curs, sau pur si simplu sa exersati ceea ce ati invatat si sa socializati. Accesul este liber daca sunteti cursant Love to Dance.

Cursuri particulare:
Cursuri particulare de salsa, bachata, tango, vals.
Cursurile particulare se adreseaza fie celor care au un program atat de incarcat incat nu pot ajunge la cursurile de grup, fie celor care doresc sa invete intr-un timp cat mai scurt si la un nivel cat mai ridicat. Puteti alege ce dans doriti sa aprofundati fara a fi nevoie sa invatati si alte stiluri. Pentru cursuri particulare puteti contacta oricare Instructor Love to Dance.

Cursuri pentru Valsul Miresei:
Pentru evenimentul special din viata dvs. puteti apela cu incredere la cursuri particulare de dans pentru Valsul Miresei. Coregrafiile sunt personalizate, iar Corina, instructorul nostru care sustine aceste cursuri are o experienta de peste 5 ani de lucru cu viitorii tineri casatoriti, deci dansul dvs. de deschidere va fi garantat un success. Coregrafiile pot fi atat clasice: de vals, tango, cat si personalizate pentru orice alta melodie care va reprezinta sau este deosebita pentru dvs.

Contactati-ne!


nike air max damen nike air max damen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.